Velkommen til au2it.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Skrotbiler modtages

Vi giver 1500 kr. for din komplette bil til skrot.

Pick and Pay

Her kan du selv pille din dele af.

Her kan du se hvor stor vores plads er

Vi har altid over 1000 biler på pladsen.

16 års erfaring i salg af brugte motorer

Vi sælger som udgangspunkt med garanti - læs mere her

Find din reservedel
Nummerplade Søgning. Database under udvikling 25% mulighed for match

#orbaekautogenbrug instagram feed

Ørbæk Autogenbrug

Ørbæk Autogenbrug er et moderne ophug. Vi sælger kun gode brugte kvalitetsbestemte dele til alle typer biler og modeller.

Vi har garanti på alle vores dele, og vi sender til hele landet.

Ørbæk Autogenbrug ApS er selskabet bag Au2it.dk.

Det vil sige at lageret og den fysiske butik befinder sig under navnet Ørbæk Autogenbrug på Nyborgvej 29 A, 5853 Ørbæk.

Ørbæk Autogenbrug startede i 1999, hvor direktør Ole Møller Andersen købte firmaet. Siden da er der kommet flere til og som man kan se under personale er vi nu 15 mand.

Ørbæk Autogenbrug har over 1000 biler stående på pladsen ad gangen, samtidig med at der i pick and pay er rig mulighed for selv at skrue sine dele af og spare lidt penge. Når vi har pillet delene ud af bilerne, bliver reservedelen lagt på plads i en af vores 3 store haller. I hallerne opbevares alt lige fra motorer og gearkasser til dyser og døre. 

Au2it er grundideen for udviklingen af Nemdele, som er en sammenslutning af 26 autogenbrugere/autoophuggere i Danmark.

Vi har den 27/2-2014 modtaget en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, hvilket betyder at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet omkring vores arbejdsmiljø.

Køb brugte reservedele hos os

Køb din brugte reservedel hos Au2it, med betryggende garanti og til en god pris. Vi er altid til at snakke med. Vi er ISO 9001 certificeret, hvilket er en kvalitetscertificering, så du er sikker på at modtage gode brugte dele.

 

Vi i Au2it.dk forsøger hele tiden at blive bedre og vokse os større. Derfor har vi nu udvidet vores lager til over 75.000 forskellige dele som du kan finde her på vores hjemmeside. 

Ud over betaling med Dankort, master og visa, kan du nu også betale med Swipp.

Vi samarbejder med en række forskellige autogenbrug i Danmark samt udlandet. Vores samarbejde giver os mulighed for stort set altid at levere, eller finde lige netop den reservedel du står og mangler. Så hvis du ikke kan finde den ønskede reservedel, er du altid velkommen til at kontakte os her

Ved forbrugerkøb har man 2 års reklamationsret. Hvilket betyder at går varen i stykker inden for to år efter købet, kan man klage til firmaet.

De første 6 måneder gælder formodningsreglen, hvilket betyder at bevisbyrden ligger hos sælger. Efter de første 6 måneder er det kunden der skal bevise, at varen var i stykker da handlen blev indgået. Da alle varerne er unikke, der findes ikke 2 ens brugte reservedele mht. stand, årgang og km. kan man ikke forvente at få en vare ombyttet, men Ørbæk Autogenbrug bestræber sig på at løse alle reklamationer til kundens bedste. Du kan læse mere om handelsbetingelser for private her.