Ørbæk Autogenbrug

Vi glæder os til at byde jer velkommen.Vi modtager også Swipp

Pick and Pay

Her kan du selv pille din del af selv.

Vi har mange reservedele

Hos os finder du et stort udvalg af reservedele

Brugte motore

Brug for brugt motor?

Skrotbiler modtages

Vi giver 1500 kr. for din komplette bil til skrot.

Find din reservedel

#orbaekautogenbrug instagram feed

Ørbæk Autogenbrug

Ørbæk Autogenbrug er et moderne ophug. Vi sælger kun gode brugte kvalitetsbestemte dele til alle typer biler og modeller.

Vi har garanti på alle vores dele, og vi sender til hele landet.

Ørbæk Autogenbrug ApS er selskabet bag Au2it.dk.

Det vil sige at lageret og den fysiske butik befinder sig under navnet Ørbæk Autogenbrug på Nyborgvej 29 A, 5853 Ørbæk.

Ørbæk Autogenbrug startede i 1999, hvor direktør Ole Møller Andersen købte firmaet. Siden da er der kommet flere til og som man kan se under personale er vi nu 15 mand.

Ørbæk Autogenbrug har over 1000 biler stående på pladsen ad gangen, samtidig med at der i pick and pay er rig mulighed for selv at skrue sine dele af og spare lidt penge. Når vi har pillet delene ud af bilerne, bliver reservedelen lagt på plads i en af vores 3 store haller. I hallerne opbevares alt lige fra motorer og gearkasser til dyser og døre. 

Au2it er grundideen for udviklingen af Nemdele, som er en sammenslutning af 26 autogenbrugere/autoophuggere i Danmark.

Køb brugte reservedele hos os

Køb din brugte reservedel hos Au2it, med betryggende garanti og til en god pris. Vi er altid til at snakke med. Vi er ISO 9001 certificeret, hvilket er en kvalitetscertificering, så du er sikker på at modtage gode brugte dele.

 

Vi i au2it.dk forsøger hele tiden at blive bedre og vokse os større. Derfor har vi nu udvidet vores lager til over 75.000 forskellige dele som du kan finde her på vores hjemmeside. 

Ud over betaling med Dankort, master og visa, kan du nu også betale med Swipp.

Derudover samarbejder vi med en række autogenbrug i Danmark samt udlandet. Vores samarbejde giver os mulighed for stort set altid at levere, eller finde lige netop den reservedel du står og mangler. Så hvis du ikke kan finde den ønskede reservedel, er du altid velkommen til at kontakte os her