Nyt

Nyheder

Nyheder 28/9 - 2015 Opdatering på Kina

Vi i Ørbæk Autogenbrug har det sidste år arbejdet med mulighederne ved at samarbejde med nogle kinesiske samarbejdspartnere. Det hele startede med en besøg af en kinesisk delegation med Nyborg Kommunes Dat Ba Loo i spidsen. Interessen var stor og førte til at direktør Ole og medarbejder Anders tog til Kina mandag den 24-29 august. 

Vi mødte stor interesse på turen og ud af 5 besøg er der stadig 3 parter som er yderst interesseret. 

Firma 1 er ejet af et investeringsselskab, hvor deres Chairman vil besøge os i starten af oktober. Ydereligere vil et andet firma som allerede er inde i autobranchen. Firmaet vil gerne være med i projektet og vil derfor besøge os slut i Oktober. 

Næste step er at vi efter deres besøg skal drøfte og intentionen om et samarbjede stadig er der, hvis dette er tilfældet vil vi på den anden side at nytår går i mere seriøse forhandlinger. 

Følg os på facebook her for at være med i virksomhedens eventyr med Kina, og vores dagligdag generelt.

Nyheder 1/7 - 2015 Ny medarbejder i Ørbæk Autogenbrug. 

Vi har pr. 1/7 2015 ansat Anders som tidligere har været i praktik hos os. Anders har lige afsluttet sin eksamen i erhvervsøkonomi. Skoleforløbet har budt på bl.a.  12 i sin bachelor skrevet om et projekt i vores firma. Han primære opgaver bliver markedsføring, budgettering og udvikling af nye spændende projekter. 

Nyheder d. 29/4 - 2015 - sort skrottere kampagne

Onsdag den 5/6 deltaer vi i kampagnen "Sort skrottere" sammen med miljøministeriet. Kampagnen går ud på at oplyse private om at nogle skrothandlere ikke er godkendt til skrotte din bil. Vi levere nogle biler og er med til at opstille "standen" foran Odense Rådhus. Hvis du ønsker at læse mere om kampagnen kan du klikke her:

 

Nyheder d 27/2 - 2014 

Vi har i dag modtaget en grøn smilet fra Arbejdstilsynet. Det betyder at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet omkring vores arbejdsmiljø. Det gælder både det fysiske som eksempelvis tunge løft, men også det psykiske i form af sygdom pga. mobning el lign. 

Vi modtog den 27/2-2014 en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, hvilket betyder at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet omkring vores arbejdsmiljø.